Artisjokken gevuld met doperwten & dille

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 171 in Jeruzalem .

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lasagne met artisjokken

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gevulde artisjokken - carciofi ripieni

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Artisjokken met ham en kaas

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Carciofi fritti - Gefrituurde artisjok

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane