Recept uit L'Art de la table:
Bruschetta met gegrilde vijg, geitenkaas en gekaramelliseerde ui
- Ingrediënten:
- bruine suiker, ciabattabrood, boter, tijm, knoflook, uien, verse geitenkaas, peper, vijgen en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gember, groentebouillon, komkommer, koriander, mayonaise, olie, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, witbrood, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht / drinken / aperitief uit Creative chef:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit I love groente: