Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, avocado, bloem, boter, groente, jam, kikkererwten, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vet, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Mediterraneo: