Pastrami-uitsmijter

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 548 in De Dikke van Dam .

Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rogge-tarwebrood met tartaar en gepocheerd ei

delicious. magazine - 2013-04

Zachtgekookte eieren met groene asperge om te dippen

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Garnituur voor consommé; broodballetjes

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Nierbroodjes - Elisabeth, 1930

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek