Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, gember, groente, knoflook, knoflookpoeder, kool, olie, peper, sesamolie, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker: