Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bloem, citroensap, ei, eidooier, fruit, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, tomatenpuree, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland: