Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Gepofte Aardappel met Tonijnsaus van Ottolenghi
- Ingrediënten:
- aardappels, ansjovisfilets op olie, citroensap, eidooier, ei, kappertjes, water, olie, olijfolie, peterselie, knoflook, tonijn uit blik en zeezoutvlokken
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bieslook, blanke azijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, eidooier, emping belindjoe, knoflook, komkommer, kool, limoensap, olie, olijfolie, peper, pindakaas, plantaardige olie, spitskool, taugé, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Koude keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Beproefd:
Recept van Wat Aten Zij?: