Recept uit Koken voor elke dag:
Gnocchi van aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, bloem, eieren, parmezaanse kaas, peper, vetstof en zout
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: