Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, gember, groente, groentebouillon, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peterselie, specerijen, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van De Hippe Vegetarier: