Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, melk, olie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek: