Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel en preisoep met wortel of kool
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, groentebouillon, kool, olijfolie, prei, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Gemüse! :
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Chickslovefood:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: