Gestoomde scholfilets met gekookte aardappels, zoete bospeen en hollandaise

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 81 in Neêrlands roem .

Keuken:
Hollands
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Biet, wortel en pastinaak

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Wortelrelish met grapefruit en radijs

Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Groentesalade met mosterdkaas

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Verse loempia met Hollandse garnalen

Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker