Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, honing, koriander, kruiden, olie, paprika, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept van Francesca Kookt!:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: