Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Kip met venusschelpen a la plancha
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, druivenpitolie, kippenborst, kippenbouillon, pekelwater, sherryazijn, venusschelp en verse tijm
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, ei, gember, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rijst, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: