Bosduif Wellington met girolles en tijmsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 443 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kip-hampasteitjes

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Ragout van mosselen met saffraan

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Rijstpap met krokant bladerdeeg, appel en peer

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Beef Wellington enriched with Mushrooms - Beef Wellington met paddenstoelen

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book