Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, bloem, citroen, dijonmosterd, eidooier, filodeeg, kaneel, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit Anatolië:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Minimania:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Lunch uit Bouillon: