50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemcitroendilleeikorianderolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olieslagroomsuikertijmtomaatuivruchtensapwaterzonnebloemoliezout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Tarbot brabançonne

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, belgische mosterd, boter, citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, knoflookolie, peper, tarbot op de graat, tijm, witbier, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip op Balinese wijze - ajam Bali

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, goela djawa, kemirienoten, ketjap benteng manis, knoflook, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde of gesmoorde kip 1 - ajam smoor 1

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, geklaarde boter, ghee, goela djawa, groene spaanse peper, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, peper, rode spaanse peper, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Buffalo chicken salad

Ingrediënten:
arachideolie, bindsla, blauwschimmelkaas, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kipfilet, knoflook, mayonaise, peper, peterselie, pikante saus, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Spiegeleieren op groentebedjes - telor mata sapi Bandung

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, broccoli, citroensap, dikke kokosmelk, ei, geklaarde boter, ghee, haricots verts, knoflook, peper, sambal oelek, seroendeng, sperziebonen, ui, worteltjes en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Caribische kipsaté

Ingrediënten:
arachideolie, boter, citroen, citroensap, groene spaanse peper, kerriepoeder, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, pindakaas, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
rijst / gevogelte / pekel en marinades
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde of gesmoorde kip 2 - ajam smoor 2

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, djahé, geklaarde boter, gemberwortelpoeder, ghee, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, laos, peper, peterselie, rode spaanse peper, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Piripiri-garnalen met mango

Ingrediënten:
arachideolie, extra vergine olijfolie, garnalen, boter, limoen, mango, olijfolie, paprikapoeder, rijst, vruchtensap, spaanse pepers, koriander, knoflook, knoflook en ui

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Roz bil foul ahfar - Rijst met tuinbonen

Ingrediënten:
artisjokbodems, basmatirijst, boter, citroensap, dille, knoflook, langkorrelrijst, plantaardige olie, suiker, tuinbonen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pittige krabkoekjes - Joe's stone crab cakes

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, ei, knoflookteen, krabvlees, lente-ui, limoen, paneermeel, plantaardige olie, rode paprika, roomboter, tabasco, ui, verse peterselie, witbroodkruim en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Couscous ‘1001 nacht’

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, couscous, gedroogde tijm, gemalen komijn, koriander, plantaardige olie, knoflook, tijm, tomatenblokjes, uien, visfond, witvis en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gestoomde lentegroenten met burrata, citroenpolenta en salsa verde

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, basilicum, bloem, bonen, boter, burrata, citroen, citroensap, cornichons, doperwten, dragon, ei, bloem, extra vergine olijfolie, boter, groene asperge, groenten, kappertjes, knoflook, water, meiraap, munt, olijfolie, panko, peper, peper en zout, bladpeterselie, polenta, polentameel, rozemarijn, salsa verde, rozemarijn, knoflook, tuinbonen, water, wijnazijn, zout en 
zout en peper

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Masalasaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, garam masala, gemberpasta, groene chilipeper, groene kardemompeulen, kaneelstokje, knoflookpasta, komijnpoeder, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, mascarpone, plantaardige olie, slagroom, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Pizza met spinazie

Ingrediënten:
boter, citroensap, doorregen spek, gedroogde gist, gekookte ham, grofgemalen tarwe, kaas, knoflook, marjolein, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, spinazie, suiker, tarwebloem, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

scampi uit de provence

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, knoflook, olie, peper, scampi, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...