Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Parelhoen uit de oven met groene kool en spek
- Ingrediënten:
- boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, kool, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, spinazie, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit delicious. magazine - 2016-08:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?: