105 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembloemkoolbonenboterbroodcitroencourgettegranengroentekikkererwtenknoflookkruidennotenolieolijfoliepeperpeterselieuivisvleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas, ketjap manis, maïszetmeel, olie, paprika, suiker, taugé, tomatenketchup, ui, varkensvlees, water en wortel

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden varkenslende

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenrasp, olijfolie, pancetta, ui, varkenslende, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ossobuco met vinarola

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olijfolie, artisjokken, doperwten, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, bloem, boter, tuinboon, gedroogde groene peperkorrels, gehakt, gerookt spek, groentebouillon, lente-uitjes, munt, citroen, pancetta, pecorino, romeinse sla, salie, sjalot, bleekselderij en wortel

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ossobuco met vinarola recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olijfolie, artisjokken, doperwten, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, bloem, boter, tuinboon, gedroogde groene peperkorrels, gehakt, gerookt spek, groentebouillon, lente-uitjes, munt, citroen, pancetta, pecorino, romeinse sla, salie, sjalot, bleekselderij en wortel

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / lunch uit Rijksmuseum kookboek:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappel, appel, augurk, ei, mayonaise, peper, sjalot, slablad, vlees, wortel en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
kalfsvlees / hartige hapjes / aardappelgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Porchetta

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, cranberry's, gedroogde abrikozen, gerookte pancetta, kippenbouillon, kippenlever, krenten, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rode ui, rozijnen, salie, varkensfilet, venkelzaad, vinsanto, witte wijn en wortel

Soort:
vlees / gevogelte / feestdagen
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Prachtige gevulde porchetta

Ingrediënten:
bot, boter, citroen, bloem, handappels, kippenbouillon, oesters, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode uien, rozijnen, knoflook, varkenslende, varkenslever, venkelzaad, verse rozemarijn, salie, vin santo, vlees, wortels en zuurdesembrood

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsstoofvlees, knoflook, prei, slagroom, spek, ui, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Paella met chorizo

Ingrediënten:
chorizo, citroen, courgette, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, peultjes, risottorijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, ui, versgemalen zwarte peper, vlees, worteltjes en zout

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Hamburger Aalsuppe - Hamburgse palingsoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, bonenkruid, boter, doperwten, dragon, gedroogde peren, gedroogde pruimen, ham met bot, kervel, laurier, majoraan, paling, peterselie, prei, spek, suiker, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vis
Haal meer recepten op...