Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Calamari met boter, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- boter, calamari, citroen, citroensap, knoflook en peterselie
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, citroenrasp, citroenschil, ei, gehakt, kippenbouillon, koriander, munt, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):