Recept uit L'Art de la table:
Saffraanhavermout met gekaramelliseerde peer
- Ingrediënten:
- amandelmelk, citroensap, havermoutvlokken, honing, kaneel, kardemom, melk, peer, saffraan, vanille-extract en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, appel, bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, citroenschil, ei, gehakt, gemalen kaneel, gember, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, melk, olijfolie, peer, rode wijn, sinaasappel, suiker, vloeibare honing, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / nagerecht uit Chez Adriaan:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen: