Recept uit De Griekse keuken thuis:
Lenteschotel van lamsvlees met verse doperwten
- Ingrediënten:
- citroen, lamsschouder, lente-uitjes, olijfolie, ui, verse dille, verse doperwten, wortels, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, courgette, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, pasta, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?: