349 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroenraspcitroensapeiextra vierge olijfolieknoflookmayonaisemelkmuntnootmuskaatolijfoliepeperpeterselierode uisuikertijmuiwaterwitbroodzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Sportsnack: Broodrepen met fruit en noten

Ingrediënten:
aardappelen, avocado, banaan, bloem, boterham, boterhammen, brood, brooddeeg, cakebeslag, ei, eiwit, eiwitten, fruit, glucose, jam, kaneel, koekjes, noten, pasta, rijst, sinaasappelsap, zout, suiker, vanillemerg, sinaasappelsap, vet, zetmeel en zout

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Viskefta met saffraan en citroen

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, citroen, ei, harissa, ingelegde citroen, koriander, marokkaans brood, saffraandraadjes, schelvisfilet, vloeibare honing, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Citroenige rundvleesburgers met prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, citroen, griekse yoghurt, kippenbouillon, klei, prei, rundergehakt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Rundergehaktballetjes met tuinbonen & citroen

Ingrediënten:
baharat, bosui, broodkruim, citroen, dille, ei, gemalen komijn, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, munt, olijfolie, peterselie, rundergehakt, tijm, tuinbonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

geroosterde kalkoen gevuld met zwart fruit

Ingrediënten:
amandelen, bloedworst, bloem, bouillon, broodkruim, citroenrasp, doorregen spek, ei, gedroogde pruimen, gedroogde tijm, gemalen zwarte peper, kalkoen, kalkoenlever, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, pernod, rijst, rode druivensap, rozijnen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Gegrilde kip met citroen en sumak

Ingrediënten:
boerenkip, citroen, eidooier, flatbread, ingelegde zure pepertjes, knoflook, mosterd, olijfolie, peper, sumak en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Gegrilde kropsla met farro en citroen

Ingrediënten:
ahornsiroop, citroen, dragon, farro dicocco, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pernod, romeinse sla, sjalot, witbrood, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Gekoelde lentesoep - munt - geitenkaas - citroen

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, brood, ciderazijn, citroen, erwten, extra vierge olijfolie, geitenkaas, groene asperge, jenever, komkommer, munt, peper, spinazie, tabasco, tuinbonen, waterkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Mosselen met venkelknol, ingemaakte citroen en olijven

Ingrediënten:
ingemaakte citroen, marokkaans brood, mosselen, olijfolie, peper, turks brood, ui, venkelknol, verse koriander, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Groene Winter Voorjaarssoep Met Amandel En Citroen

Ingrediënten:
amandelmeel, basilicum, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, belegen kaas, groentebouillon, groenten, olijfolie, sojabonen, spinazie, stokbrood, knoflook, uien, roomkaas, boter en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Viskebabs met kappertjes, geblakerde aubergine & ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, broodkruim, citroen, dille, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijn, griekse yoghurt, ingemaakte citroen, kappertjes, knoflook, peterselie, schelvisfilet, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger kikkererwten-citroen

Ingrediënten:
brood, bulgur, burger, hamburgers, chiazaad, citroensap, curry, eieren, granen, groenten, ingelegde citroen, jam, kikkererwt, kikkererwten, knoflook, kruidenpasta, noten, paddenstoelen, palmolie, paneermeel, peterselie, peulvruchten, pindakaas, prei, sesamzaad, specerijen, suiker, tarwe, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden en zeezout

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Gegrilde sardines in wijnbladeren met tahinsaus

Ingrediënten:
citroen, mastiekgom, platbrood, sardines, tahinsaus, wijnbladeren en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Paddenstoelentapenade

Ingrediënten:
bospaddenstoelen, brood, citroen, knoflook, olijfolie, extra vierge olijfolie, peper, tijm en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:

Garnalenspiesjes met rijstsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, citroen, citroenrasp, citroenschil, garnalen, knoflook, olijfolie, olijven, peper, peterselie, rijst, rode ui, ui, zeezout, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ombervis- carpaccio

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, citroen, extra vergine olijfolie, groene appel, kappertjes, olijfolie, bleekselderij en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Witlof Freekeh Met Appel En Hazelnoot

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, brood, ciderazijn, citroen, dressing, freekeh, gehakt, groene appel, hazelnoten, klokhuis, olijfolie extra vierge, bleekselderij, knoflook, versgemalen zwarte peper, witlof en zout

Soort:
salade / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Haal meer recepten op...