Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bavette met portobello's
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, portobello's, rucola, zoutflakes en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, koriander, laurier, olie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Made in Italy:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: