Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van Beproefd:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: