Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, melk, olie, olijfolie, peper, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Istanbul:
Recept van Lovemyfood.nl:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: