Recept uit de zilveren lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, eieren en kalfsvlees
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroen, kalfsgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten: