Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gegaarde Kalfsschenkel Met Tomaten & Kruiden
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, kalfsbouillon, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tomaat, ui en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, groente, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit 52 Soepen:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Twaalf:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: