Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Rundvlees in rode wijn
- Ingrediënten:
- bouquet garni, doorregen spek, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, rode wijnazijn, stooflappen, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord: