712 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnknoflookknolselderijkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Warm vlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, donker bier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, margarine, nootmuskaat, peper, rundvlees, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Diverse soorten gekookt vlees

Ingrediënten:
kalfsschouder, laurier, ossenstaart, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, rundertong, schouderstuk, selderij, soepkip, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ovenschotel van vlees met aardappelen - baeckeofe

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Peulvruchten en vlees met een knapperige korst

Ingrediënten:
bloem, fijn broodkruim, gans, ganzenvet, geweekte witte bonen, gezouten varkensvlees, knoflook, knoflookworstjes, kruiden, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peterselie, reuzel, rode wijn, tijm, tomaten, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / gevogelte / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Castiliaanse stoofpot van vlees en groenten

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, groene kool, kikkererwten, knoflook, kruidnagelpoeder, laurierblad, peper, ui, varkenslap, verse peterselie, winterwortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Choucroute garnie

Ingrediënten:
braadworst, frankfurters, ganzenvet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, riesling, tijm, toulouseworstjes, ui, varkenskluiven, wortel en zuurkool

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Spliterwtensoep

Ingrediënten:
hambot, laurier, olijfolie, rookspek, sjalot, slagroom, spliterwten, tijm, witte port en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Petit-salé met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, eendenvet, kruidnagel, laurier, linzen, morteau worst, prei, rookspek, spareribs, ui, varkensfilet, varkensschouder en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Pot-Au-Feu

Ingrediënten:
groentefond, knolraap, kruidnagel, laurier, madeira, ossenstaart, runderfond, licht, rundergehakt van korte rib, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Wildterrine

Ingrediënten:
buikspek, doorregen rookspek, gevogeltelevers, jeneverbes, knoflook, laurier, paprikapoeder, quatre épices, rode wijn, sjalot, ui, varkensnek, wildvlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...