Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit La Mère Brazier:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: