Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel met laurier
- Ingrediënten:
- kruimige aardappel, laurier, olijfolie, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Basisrecept uit Bouillon: