Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk: