Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag: