Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Geurige, geroosterde kabeljauw met laurier en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, kabeljauwfilet, knoflook, laurier, olijfolie en peterselie
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: