Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Makreel & kokkels uit de oven met laurier, knoflook & pepers
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroen, knoflook, kokkels, laurierbladeren, makrelen, olijfolie, rode peper en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Solo Food:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Liever lokaal: