Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers: