Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: