Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, sjalot, spek, tijm, varkensbuik, varkensschouder, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild: