Recept uit Margriet kookboek:
Niertjes in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, champignon, gevogeltebouillon, knoflook, knolselderij, laurierblad, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel: