Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruiden, lardons, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, stoofvocht, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Okoko recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: