Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Het Franse bakboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: