Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Karbonades met sjalotjes en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, droge rode wijn, haaskarbonade, honing, hot tomatenketchup, knoflook, laurierblad, peterselie, rozemarijn en sjalot
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, salie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Vegalicious:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf: