Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, spek, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: