Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, brood, buikspek, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, specerijen, spek, tijm, ui, vet, vleesvervanger, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: