Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De kunst van het koken: