Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Rode kool, koud
- Ingrediënten:
- azijn, knoflook, laurier, olie, peper en rode kool
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- garnituur / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloemkool, boter, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zuurkool, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spis: