Rode kool, koud

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 154 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
garnituur / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pangsitsaus I (Pittige saus voor pangsit)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Chinees azijnmengsel

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Spaanse vleeswarenschotel; lomo en manteca colorá - confot van varkenslende met reuzel en paprikapoeder

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Sambal ketjap terlaloeh pedis (sambal ketjap erg heet)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan