230 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeigroentekippenbouillonknoflooklaurierbladmelkolieolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Rijst & aardappels

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouten, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst, rozemarijn, selderij, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met chorizo

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrel en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / aardappelgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met melkzwammen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, laurierblad, melkzwam, olijfolie, paprikapoeder, peper, ui, wilde paddestoelen, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Aardappel-truffelsoep

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, knoflooktenen, kruimige aardappels, laurierblaadjes, olijfolie, slagroom, peper en zout, truffel en ui

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Zoete aardappel en groentecurry

Ingrediënten:
bruine basmatirijst, bruin mosterdzaad, foelie, gemalen kurkuma, kaneelstokje, knoflook, kokosrasp, komijn, korianderblaadjes, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, olie, rode chilipeper, sperziebonen, ui, vastkokende aardappel, witte peperkorrels, wortel en zoete aardappel

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Octopus met aardappel-tuinbonenpuree

Ingrediënten:
aardappel, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde tuinbonen, komijnzaad, laurierblad, octopus, olijfolie extra vergine, olijven, rode linzen, rode ui, ui, verse dille, water en witte ui

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Aardappelen in tomatensaus patatas bravas

Ingrediënten:
aardappel, chilivlokken, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherry, sinaasappelrasp, suiker, tomatenblokjes uit blik, ui en verse bladpeterselie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...