Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Makreel & kokkels uit de oven met laurier, knoflook & pepers
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroen, knoflook, kokkels, laurierbladeren, makrelen, olijfolie, rode peper en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, kippenbouillon, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelschil, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van Oh My Dish:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Piri piri & sardientjes: